Tegyen meg Ön is mindent pénze biztonsága érdekében!

Az alábbiak céljából ne küldjön pénzt:

A pénz átutalása előtt mindig tegye fel magának a következő kérdéseket:

Nap mint nap milliók veszik igénybe pénzátutalási szolgáltatásunkat, hogy támogassák közeli és távoli szeretteiket. A Western Union és partnerei nagyra becsülik a szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleket, ezért hívjuk fel figyelmüket, hogy tegyenek meg mindent önmaguk és nehezen megkeresett pénzük védelme érdekében.

Tesztkérdések vészhelyzetben

A tesztkérdés opció semmilyen körülmények között sem használható vételi ügylet kiegészítő biztosítékként vagy a tranzakció késleltetésére.

Használata vészhelyzetben indokolt, amikor például egy barát vagy családtag elveszíti személyazonosító iratait, és sürgősen pénzre van szüksége. Ilyen esetben kínál lehetőséget a Western Union a gyors segítségnyújtáshoz.

Ha a címzett nem rendelkezik személyazonosító okmánnyal, akkor a küldő meghatározhat egy tesztkérdést, amire csak a címzett ismeri a választ. Így az okmányát elvesztő címzett – a további szükséges adatok megadása mellett – a tesztkérdésre adott helyes válasz ellenében veheti fel az összeget.

(A tesztkérdésre vonatkozó szabályok országonként eltérhetnek, további információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.)

Ne adjon átutalási megbízást interneten vagy más módon vásárolt áru vagy szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése céljából!

 

További kérdéseivel, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Legyen mindig elővigyázatos! Döntsön okosan!

A csalás megelőzése közös érdekünk.